Cookies accepteren

We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Meer lezen

Uw Tanden witten

Uw schoonheidssalon voor afslanking, verzorging en esthetiek

Wie wil er nu geen stralende glimlach met witte tanden? Laat uw tanden professioneel witten met de nieuwste behandelmethoden, zonder enige schade aan het tandvlees of de tanden.

Spier witte tanden door tanden witten

Wittere tanden zonder pijn, gevoeligheid, of aantasting van uw tanden.

Waarom laten witten?

Het gebit wordt voortdurend blootgesteld aan diverse vormen van verkleuring, zoals door het drinken van koffie, thee of door roken. Ook leeftijd en genetische factoren spelen hierbij een rol.

Gelukkig kunnen we hier iets aan doen!

In ons centrum in Keerbergen witten we uw tanden met behulp van onze peroxidevrije bleekgel, waardoor de behandeling veilig is voor zowel tandvlees als tandglazuur. De structuur van de tanden blijft onveranderd.

Na slechts één behandelsessie van 30 minuten voor een subtiel effect, of twee sessies van 30 minuten voor een echt wit resultaat, zult u merken dat uw tanden witter zijn, zonder enig ongemak.

Bekijk hier de prijzen!

Laat je tanden terug schijnen!

Hoe gaan wij te werk?

U kunt eenvoudig online een afspraak maken voordat u langskomt. We beginnen met een consult waarin u kunt bespreken wat u als eindresultaat verwacht. Na het consult volgt de behandeling. Om het gewenste resultaat te bereiken, moet de behandeling meerdere keren worden herhaald.

Wilt u uw tanden laten witten? Dan kunt u heel makkelijk online een Afspraak maken.

Wat moet je doen VOOR een afspraak?

Voorafgaand aan een sessie is het essentieel om de tanden grondig te poetsen. Let op: personen met composietvullingen of kronen komen niet in aanmerking voor deze behandeling.

Wat moet je doen NA een afspraak?

Na de sessie wordt er geadviseerd om gedurende de eerste 24 uur kleurstoffen te vermijden. Daarna raden wij aan de behandeling meerdere keren te herhalen voor het beste resultaat.

MEER INFO OVER ONZE DIENSTEN?

Plan een gratis infosessie met één van onze experts

Afspraak maken

Prijzen Tanden witten bij Dermasthetics in Keerbergen

Pearl Smile Perfect

€60

Perfect witte tanden
ot 7 tinten lichter
2 x 30 minuten

Pearl Smile onderhoudsbeurt

€45

Na een sessie van van Pearl Smile Perfect
Tot 3 tinten lichter
1 x 30 minuten