Cookies accepteren

We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Meer lezen

HiFu: Facelift zonder snijden in Keerbergen.

Uw schoonheidssalon voor afslanking, verzorging en esthetiek

HiFu, een afkorting voor High Intensity Focused Ultrasound, is een unieke behandeling die gebruik maakt van ultrasone technologie. De energie die tijdens deze behandeling vrijkomt, stimuleert de productie van collageen waardoor de huid een sterke boost krijgt. Zo zijn we in staat om de huid op een natuurlijke manier te liften en te verstevigen. Deze innovatieve aanpak is vooral effectief voor het contouren van de kaaklijn en wangen, het verminderen van een dubbele kin en het verstevigen van de bovenarmen. Met HiFu kunt u genieten van verschillende voordelen zonder littekens, lange hersteltijd en tegen aanzienlijk lagere kosten.

HiFu, natuurlijke huidverzorging

HiFu: Methode bij Dermasthetics

HiFu werkt op basis van geavanceerde ultrasone technologie. Deze behandeling richt zich op geluidsgolven op bepaalde diepten, waarbij de temperatuur tijdelijk boven de 65 graden stijgt. Dit stimuleert cel vernieuwing en collageenproductie in de huid, waarbij “oud collageen” vervangen wordt door “nieuw collageen”. De HiFu is in staat om de zogenaamde SMAS-laag in de huid te verwarmen waardoor de huid onmiddellijk verstevigt. De SMAS-laag is precies die laag van het weefsel die chirurgen liften tijdens een facelift. Bovendien kan de energie op een veilige en nauwkeurige manier worden afgeleverd op de juiste diepte om de huid te liften en te verstrakken, zonder schade aan het huidoppervlak.

De behandeling is niet volledig pijnloos. Hierdoor adviseren wij om vooraf aan de behandeling paracetamol (2/3) in te nemen en om emla-crème (verdovende crème) te smeren voor meer comfort.

HiFu: Meest gestelde vragen

Hoe lang duurt een HiFu behandeling?

De duur van de behandeling is afhankelijk van de specifieke behandelzone en wordt daarom individueel bepaald.

Hoeveel HiFu behandelingen heb ik nodig?

De HIFU-behandeling moet drie tot vier maal uitgevoerd worden met twee maanden ertussen. Deskundigen zijn het erover eens dat opmerkelijke resultaten worden behaald, vooral wanneer de behandeling consistent en volgens de aanbevolen intervallen wordt toegepast. Patiënten merken vaak een significante verbetering in hun huidtextuur en algehele uitstraling.

Bekijk hier de prijzen

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie van de HiFu behandeling?

Behandeling moet drie tot vier maal uitgevoerd worden met twee maanden ertussen. Onmiddellijk na de behandeling ervaren 70% van de mensen directe resultaten zoals versteviging en vermindering van rimpels in de behandelde zones. Gedurende de volgende 12 weken neemt de collageenproductie toe, waardoor de resultaten geleidelijk verbeteren. Deze resultaten blijven minstens 1 tot 1,5 jaar zichtbaar.

Wanneer kom ik niet in aanmerking voor een HiFu behandeling?

HiFu is niet geschikt voor personen die recent een facelift (binnen zes maanden) of cosmetische injecties (binnen één jaar) hebben ondergaan, zwangere vrouwen en mensen die bloedverdunners gebruiken. Daarnaast wordt de behandeling afgeraden bij stollingsstoornissen, immuunsysteemstoornissen, hart-, lever- en nierinsufficiëntie, allergieën en ernstige hartritmestoornissen.

Terug jong door HiFu

Is een HiFu-behandeling veilig?

De HiFu-behandelingen zijn CE-goedgekeurd, dit wil zeggen dat deze volledig veilig zijn. HiFu is namelijk de enige niet-invasieve behandeling die door toonaangevende gezondheidsautoriteiten zoals de Food and Drug Administration (FDA) is goedgekeurd voor het liften van wenkbrauwen, het verstevigen van de huid van de hals en onderkin en het verminderen van lijntjes en rimpels op het decolleté.

De ultrasone technologie wordt in de medische wereld al meer dan 50 jaar veilig en doeltreffend gebruikt, zoals blijkt uit klinische studies en meer dan 500 000 succesvolle behandelingen wereldwijd.

Na deze informatie, vraagt u zich waarschijnlijk af of de HiFu-behandeling geschikt is voor u. In feite kan de behandeling bij vrijwel iedereen worden toegepast, hoewel de resultaten kunnen variëren. Om meer inzicht te krijgen in uw specifieke situatie, nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. 

Voor wie is HiFu wel geschikt?

Een geschikte kandidaat voor een HiFu-behandeling vertoont tekenen van verminderde huidelasticiteit, zoals een verzakte wenkbrauwlijn, minder strakke kaaklijn, losse huid onder de kin of in de hals, en rimpels op het decolleté. Het doel van HiFu is niet om dezelfde resultaten te bereiken als een chirurgische ingreep. Het belangrijkste voordeel van deze niet-invasieve techniek is dat de huid niet beschadigd raakt, waardoor patiënten hun dagelijkse activiteiten niet hoeven te onderbreken. Bovendien kan HiFu ook worden uitgevoerd tijdens de zomermaanden en is het geschikt voor alle huidtypes in tegenstelling tot veel chirurgische en laserbehandelingen.

Optimale resultaten worden vaak bereikt bij relatief jonge patiënten (van 35 tot 60 jaar) met een goede collageenproductie. Deze behandeling kan ook worden beschouwd als een preventieve maatregel tegen huidveroudering en kan al op jonge leeftijd worden toegepast.

Wat kan je verwachten direct na de behandeling?

Na een HiFu-behandeling kun je direct verder met je dagelijkse activiteiten. Aangezien er geen snedes of injecties worden gemaakt en er geen beschadiging van het huidoppervlak plaatsvindt, is er geen hersteltijd nodig. Mogelijk vertoont je huid wat roodheid na de behandeling, omdat verschillende huidlagen zijn verwarmd met ultrasone golven. Deze roodheid verdwijnt meestal binnen enkele uren. Sommige patiënten ervaren lichte zwelling, tintelingen of gevoeligheid bij aanraking, maar deze bijwerkingen zijn van korte duur. Het is belangrijk om de huid de komende weken gehydrateerd te houden en je gezicht goed te beschermen tegen de zon, en de eerste twee weken de behandelde plaats niet extreem op te warmen of af te koelen.

MEER INFO OVER ONZE DIENSTEN?

Plan een gratis infosessie met één van onze experts

Afspraak maken

Prijzen HiFu bij Dermasthetics in Keerbergen

Gelaat

€450

Gelaat, hals & decolleté

€695

Hals

€190

Wangen, neuslippenplooi & kaaklijn

€225

Wenkbrauwlift & voorhoofd

€190

Bovenbenen

€425

Love handles

€250

Gelaat & hals

€575

Decolleté

€190

Dubbele kin

€125

Wallen & kraaienpootjes

€125

Bovenarmen

€375

Buik

€400

Billen

€425