Cookies accepteren

We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Meer lezen

Carbon Laser Peeling - Gelaatsreiniging

Uw schoonheidssalon voor afslanking, verzorging en esthetiek

De Carbon Laser Peeling is een krachtige methode voor huidverjonging en tegelijkertijd een diepgaande reiniging. Het combineert geavanceerde lasertechnologie met medische koolstof voor een grondige zuivering. Deze peeling vermindert rimpels, grove poriën, acné en littekens, en is bijzonder effectief voor het herstel van een vette huid.

Carbon Peeling behandeling

Holywood peeling of Carbon Peeling?

Hoe gaat de Carbon Laser Peeling in zijn werk?

De Carbon Hollywood Laser peeling is een van de nieuwste huidverbeteringsbehandelingen uit Hollywood.

De behandeling bestaat uit twee delen: een masker op basis van medische koolstof en de Q-Switched Nd:YAG laser. Deze combinatie zorgt voor een diepgaande reiniging van de huid en stimuleert de productie van collageen en elastine.

Het carbonmengsel is verrijkt met vitaminen en mineralen en richt zich op de bovenste huidlaag, waardoor deze wordt gezuiverd en verstevigd. De laser concentreert zich op de diepere huidlagen zonder schade aan de bovenste laag aan te richten. Dit verbetert de collageenproductie en vermindert de talgproductie.

Hoewel één behandeling al een opfrissing van de huid biedt, wordt voor een optimaal resultaat een kuur van 4 tot 8 behandelingen aanbevolen, met tussenpozen van 2 tot 4 weken.

Bekijk hier de prijzen

De Carbon Hollywood Laser peeling kan ingezet worden bij:

  • Grove poriën
  • Fijne lijntjes
  • Verslapte huid
  • Comedonen (mee-eters)
  • Doffe huid/ vermoeide huid
  • Vette huid

De Carbon Hollywood Laser peeling is geschikt voor alle huidtypes en wordt over het algemeen als vrijwel pijnloos ervaren.

Tijdens de behandeling wordt de huid opgewarmd door de Q-Switched Nd:YAG laser, wat de collageenproductie stimuleert. Direct na de behandeling kan de huid licht roze kleuren, maar deze verkleuring verdwijnt snel.

Het is essentieel om de huid na de behandeling goed te beschermen tegen de zon met een zonnebrandcrème met SPF 30.

MEER INFO OVER ONZE DIENSTEN?

Plan een gratis infosessie met één van onze experts

Afspraak maken

Prijzen Carbon Peeling bij Dermasthetics in Keerbergen

Carbon peeling gelaat

€75

45 min

Carbon Peeling gelaat, hals en decolleté

€95

60 min

Carbon Peeling gelaat en hals

€85

50 min