Cookies accepteren

We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Meer lezen

Laserontharing

Uw schoonheidssalon voor afslanking, verzorging en esthetiek

In Keerbergen bieden wij permanente laserontharing aan als de oplossing voor het definitief verwijderen van ongewenst lichaamshaar op vervelende plekken. Onze methode is niet alleen de beste, maar ook de meest comfortabele manier om lichaamshaar op vervelende plaatsen definitief te verwijderen.

Door te focussen op het eiwit in de stamcellen, is onze laserontharing geschikt voor bijna elk huid- en haartype.

Geen haartje meer te vinden door lasering

Wat houdt permanente laser ontharing met de Diode Ice laser in?

Met de Diode Ice Laser kun je permanent ontharen. Deze laser maakt gebruik van een krachtige lichtbron die op verschillende frequenties kan werken, variërend van 755 nm tot 808 nm en 1064 nm.

De Diode Ice Laser onderscheidt zich van een standaard laser door zijn geavanceerde bewegende technologie. Hierdoor wordt de huid veilig en geleidelijk opgewarmd tot een temperatuur die het haarzakje vernietigt, zonder schade aan de huid te veroorzaken.

Welke huid-en haartypes zijn moeilijker te behandelen?

Klanten met een lichte huid en donkere haartjes zijn doorgaans de meest geschikte kandidaten voor de behandeling. Voor klanten met een meer gepigmenteerde huid kan de behandeling uitdagender zijn vanwege de noodzaak van voldoende kleurcontrast tussen de huid en de haartjes. Hoewel het mogelijk is om donkere huidtypen te behandelen, vereist dit vaak extra sessies voor veilig en effectief resultaat. Blonde haren zijn niet mogelijk. Er moet kleur verschil zijn met de huid.

Je kan ons steeds bellen, mailen of op gratis intake gesprek komen als je erachter wilt komen of de Diode Ice Laser behandeling iets voor jou is.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Voor optimale resultaten zijn doorgaans tussen de 8 en 12 behandelingen vereist. Het exacte aantal behandelingen wordt beïnvloed door factoren zoals haardichtheid, huidskleur en haarkleur. Er moet één maand tussen elke behandeling zitten.

Een gratis intakegesprek biedt meer inzicht in het nodige aantal behandelingen. Bovendien betaal je per behandeling en heb je de vrijheid om het aantal behandelingen naar jouw wens te kiezen.

Doet de Diode Ice Laser pijn? En hoe komt het dat het minder gevoelig is dan bij andere ontharingslasers?

De Diode Ice Laser staat bekend om zijn bijna pijnloze behandelingen. Hoewel sommige gebieden, zoals de schaamstreek of oksels iets gevoeliger kunnen zijn, wordt de behandeling over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Dankzij de ingebouwde koeling in de behandelkop, ervaar je tijdens de behandelingen minder of zelfs geen pijn.


Met wat moet ik rekening houden voor en na de behandeling?

Voorafgaand aan de behandeling is het noodzakelijk dat we inzicht hebben in jouw medische geschiedenis als klant. Dit helpt ons om eventuele contra-indicaties voor de behandeling uit te sluiten. Bij aanvang van de behandeling wordt ook het behandelgebied gecontroleerd.

Om optimale resultaten te garanderen, raden we aan om blootstelling aan de zon of zonnebank op de gewenste behandelpunten te vermijden gedurende 2 à 3 weken voorafgaand aan de behandeling.

Na de behandeling kan er soms lichte huidirritatie optreden, wat volkomen normaal is en meestal binnen enkele uren verdwijnt. We adviseren om tot 24 uur na de behandeling geen cosmetica of oliehoudende crèmes te gebruiken.

Het is van groot belang om gedurende een periode van 2 weken na de behandeling blootstelling aan de zon en/of zonnebank te vermijden.

Voor een optimaal resultaat raden wij aan om één maand na de behandeling een vervolgafspraak in te plannen.

Hoe kan je je voorbereiden op een Diode Ice Laser behandeling?

Je dient de plaats die je wenst te behandelen 2 tot 3 weken voor de behandeling zon (en zonnebank) vrij te houden. 24 uur voor de behandeling moet je de te behandelde zone scheren.

MEER INFO OVER ONZE DIENSTEN?

Plan een gratis infosessie met één van onze experts

Afspraak maken

Prijzen Laserontharing bij Dermasthetics in Keerbergen

Oksels + gehele schaamstreek + gehele benen

€175

Gezicht: unibrow

€21

Gezicht: bovenlip

€28

Gezicht: wang

€28

Gezicht: bakkebaard

€28

Gezicht: kin

€21

Gezicht: nek

€35

Bovenlichaam: oksels

€45,50

Bovenlichaam: onderarmen

€52,50

Bovenlichaam: gehele armen

€87,50

Onderlichaam: bikinilijn

€45,50

Onderlichaam: gehele schaamstreek

€87,50

Onderlichaam: billen

€59,50

Onderlichaam: onder-bovenbenen

€52,50

Onderlichaam: gehele benen

€87,50

Onderlichaam: voeten incl.tenen

€42

Bovenlichaam: buik

€31,50

Bovenlichaam: gehele rug

€87,50

Bovenlichaam: onder-bovenrug

€59,50

Bovenlichaam: borst

€31,50