We laten je schijnen

Hifu
facelifting
zonder snijden

Hifu: Facelift zonder snijden in Keerbergen.

Uw schoonheidssalon voor afslanking, verzorging en esthetiek

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound, Dit is een unieke behandeling op basis van ultrasound en de energie die vrijkomt tijdens deze behandeling zorgt er voor dat de collageen aanmaak een sterke boost krijgt.

Zo zijn we in staat om de huid op een natuurlijke manier te liften en te verstevigen. De behandeling werkt vooral erg mooi op contouren zoals de kaaklijn en de wangen maar ook op een dubbele kin of voor het verstrakken van de bovenarmen. Een schitterend alternatief voor een facelift. Dit zonder littekens, hersteltijd en een heel stuk goedkoper!

Hifu: Methode bij Dermasthetics

Hoe werkt de HIFU behandeling bij Dermasthetics in Keerbergen?

HIFU werkt op basis van gefocaliseerde ultrasonen technologie. Wanneer de akoestische energie van geluidsgolven op een bepaalde diepte wordt gefocaliseerd stijgt de temperatuur voor heel kort tot boven de 65 graden. Deze stijging is voldoende om de cel vernieuwing en collageenproductie in de huid op gang te brengen. Het bijzondere aan de behandeling is dat ´oud collageen´ wordt vervangen door ´nieuw collageen´. De HIFU is in staat om de zogenaamde SMAS laag in de huid te verwarmen waardoor deze onmiddellijk verstrakt. De SMAS laag is precies die laag van het weefsel die chirurgen liften tijdens een chirurgische facelift. Daarnaast kunnen we op een veilige en heel gecontroleerde manier precies de juiste diepte energie afleveren daar waar het nodig is om de huid te liften en te

verstrakken. Een van de grote voordelen van HIFU is dat de huidoppervlakte niet wordt beschadigd. Het apparaat is uitgerust met verschillende koppen. 2 koppen helpen om de huid te stimuleren en slapheid te bestrijden en er is een speciale kop aanwezig om een niet-invasieve lysis op gang te brengen. Een niet-invasieve lysis is erg geschikt om een dubbele kin te behandelen of de bovenarmen.

De behandeling is niet volledig pijnloos. Indien je aan de gevoelig bent, adviseren wij daarom om vooraf aan de behandeling paracetamol (2/3) in te nemen. Daarnaast adviseren wij om de Emla crème (verdovende crème) aan te schaffen. U kunt deze een half uur voor de behandeling bij ons aan laten brengen of u kunt deze zelf aanbrengen voor uw komst.

Hifu: Meest gestelde vragen

Hoe lang duurt een Hifu behandeling?

De duurtijd van de behandeling is afhankelijk van de te behandelen zone en dat is individueel ; een gelaats-en hals lifting duurt circa 30 à 60 min ; de behandeling kan dus ook over de middag tijdens de lunchpauze gebeuren…

Is een Hifu behandeling veilig?

De behandeling met HIFU is CE goedgekeurd voor wenkbrauw lifting én ook uitstekende voor kaaklifting, nasolabiale plooi reductie, ook verminderen van rimpels met betrekking tot de zone van de aansluiting van het oog, en de algehele huidverstrakking en verjonging in de doelgebieden.

Hoeveel Hifu behandelingen heb ik nodig?

De meeste patiënten krijgen slechts één behandeling. Deskundigen zijn het erover eens dat verwonderlijke klinische resultaten worden bereikt met verbeteringen zichtbaar tot 6 maanden na de eerste procedure. Bijwerk-behandelingen kunnen toegepast worden met intervallen van 1 jaar, afhankelijk van in welke mate er moet gelift en verstrakt worden.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie van de Hifu behandeling?

70% van de mensen zien onmiddellijke resultaten zoals verstrakking en verbetering van uw rimpels over de behandelde zones direct na de behandeling. In de loop van 12 volgende weken, wordt er meer en meer collageen aangemaakt, waardoor de resultaten beter en beter worden. De resultaten blijven voor minstens 1 tot 1,5 jaar. Het is dan ook aangeraden jaarlijks of anderhalfjaarlijks een onderhoudsbehandeling te laten uitvoeren.

Is Hifu pijnlijk?

De behandeling met HIFU is CE goedgekeurd voor wenkbrauw lifting én ook uitstekende voor kaaklifting, nasolabiale plooi reductie, ook verminderen van rimpels met betrekking tot de zone van de aansluiting van het oog, en de algehele huidverstrakking en verjonging in de doelgebieden.

Wat kan je verwachten direct na de behandeling?

Na de HIFU facelift therapie kun je eigenlijk direct verder met je gewone dagelijkse bezigheden. Er is namelijk geen hersteltijd, omdat er niet gesneden of gespoten wordt en er wordt geen huidoppervlak beschadigd. Er zijn geen beperkingen of speciale vereisten na de behandeling. Het enige mogelijke is dat je huid er wat rood uit ziet na de HIFU facelift therapie, omdat we de verschillende huidlagen verwarmd hebben met ultrasound golven. Binnen enkele uren is de eventuele roodheid verdwenen. Enkele patiënten ervaren lichte zwelling, tintelingen of gevoeligheid bij aanraking. Deze bijwerkingen zijn mild en van korte duur.

Is een Hifu behandeling gevaarlijk?

HIFU is de enige niet-invasieve behandeling die door de meest strenge gezondsheidsautoriteiten: Food and Drug Administration (FDA) is goedgekeurd om uw wenkbrauwen te liften, de huid van uw hals en de onderkant van uw kin te liften en te verstrakken, alsook de lijntjes en rimpels op uw decolleté te verminderen. Ultrasound wordt in de medische wereld al meer dan 50 jaar veilig en doeltreffend gebruikt; klinische studies en meer dan 500.000 behandelingen over de hele wereld tonen dat aan.

Natuurlijk zult u zich na al deze informatie afvragen of de HIFU behandeling geschikt is voor u persoonlijk. Eigenlijk kan de therapie bij elke persoon toegepast worden, al is het effect uiteraard verschillend. Om beter in te kunnen gaan op deze verschillen en op uw specifieke situatie, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wanneer kom ik niet in aanmerking voor een Hifu behandeling?

HIFU therapie is niet geschikt voor mensen die onlangs behandeld zijn met botox of fillers of voor vrouwen die zwanger zijn. Ook bij de volgende aandoeningen wordt de HIFU behandeling afgeraden:
Stollingsstoornissen; stoornissen aan het immuunsysteem; hart-, lever- en nierinsufficiëntie; allergieën; serieuze hartritmestoornissen.

Voor wie is Hifu wel geschikt?

Een goede kandidaat voor Hifu lifting is iemand met een huid de er minder stevig uitziet of aanvoelt.
Een verlaagde wenkbrauwlijn, minder strakke kaaklijn, losse huid onder de kin of in de hals, rimpels op het decolleté zijn allemaal tekens van huidverslapping. Hifu lifting heeft niet tot doel om dezelfde resultaten te bereiken als een chirurgische ingreep. Het grote voordeel van deze niet-invasieve techniek is dat de huid niet beschadigd wordt en de patiënt zijn of haar dagdagelijkse activiteiten dus niet moet onderbreken.
Hifu lifting kan, in tegenstelling tot de meeste chirurgische en laserbehandelingen, ook in de zomer en bij donkere huidtypes uitgevoerd worden.
Het beste resultaat wordt bereikt bij relatief jonge patiënten (35 tot 60 jaar) die nog een goede collageen-aanmaak hebben. Deze behandeling kan ook gezien worden als een ‘preventieve‘ behandeling van huidveroudering en kan reeds op jonge leeftijd toegepast worden.

Prijzen Hifu bij Dermasthetics in Keerbergen

Wenkbrauwlift en voorhoofd

€ 190

Wallen en kraaienpootjes

€ 125

Wangen, neuslippenplooi & kaaklijn

€ 225

Onderkin
(dubbele kin)

€ 125

Hals

€ 190

Decolleté

€ 190

Gelaat volledig

€ 450

Gelaat & hals

€ 575

Gelaat, hals & decolleté

€ 695

Bovenarmen

€ 375

Bovenbenen

€ 425

Buik

€ 400

Love handles

€ 250

Billen

€ 425

Maak iemand gelukkig !

Bestel hier je
cadeaubon !

o Afslanking – Cryolipolyse
o Laser Ontharing
o Hifu
o Easysculpt
o Carbonpeeling
o Oxigen plus
o Tanden Witten

Verwen je partner of vriend(in) eens.