We laten je schijnen!

Carbon Laser Peeling
Hollywood Peeling

Carbon Laser Peeling

Uw schoonheidssalon voor afslanking, verzorging en esthetiek

Carbon Laser Peeling is een krachtige methode voor huidverjonging en grondige reiniging. Deze behandeling combineert geavanceerde lasertechnologie met medische koolstof voor diepgaande zuivering. Het resultaat is een verbetering van rimpels, grove poriën, acne en littekens. Bovendien is deze peeling ideaal voor het herstellen van een vette huid.

Boek je gratis intake!

Hollywood Peeling

De Carbon Hollywood Laser peeling is één van de nieuwste behandelmethodes op het gebied van huidverbetering uit Hollywood.

De behandeling bestaat uit 2 onderdelen:

  • Een masker op basis van medische koolstof
  • Switched Nd:YAG laser

Deze combinatie zorgt voor een diepgaande reiniging van de huid en stimuleert de productie van collageen en elastine.

Het carbonmengsel bevat essentiële vitaminen en mineralen en richt zich op de bovenste laag van de huid. Het heeft een zuiverende werking en zorgt voor versteviging.

De laser richt zich op de diepere huidlagen zonder de opperhuid te beschadigen. Dit verbetert de collageenproductie en vermindert de talgproductie.

Een enkele behandeling geeft al een verfrissing van de huid, maar voor optimaal resultaat wordt een kuur van 4 tot 8 behandelingen aanbevolen, met tussenpozen van 2-4 weken.

Wordt ingezet bij:

  • Grove poriën
  • Fijne lijntjes
  • Verslapte huid
  • Comedonen (mee-eters)
  • Doffe huid – vermoeide huid
  • Vette huid

De Carbon Hollywood Laser peeling kan worden uitgevoerd op elk huidtype en is over het algemeen vrijwel pijnloos.

Tijdens de behandeling warmt de huid op door de Q-Switched Nd:YAG laser, wat de aanmaak van collageen stimuleert. Na de behandeling kan de huid licht roze zijn, maar dit verdwijnt snel.

Het is essentieel om de huid na de behandeling goed te beschermen tegen de zon met een SPF 30 om de resultaten te behouden en de huid te beschermen tegen mogelijke schade door UV-straling.