We laten je schijnen!

Easy Sculpt

Easy Sculpt

Uw schoonheidssalon voor afslanking, verzorging en esthetiek

Easy Sculpt is de meest geavanceerde en intensieve elektrische spierstimulator in de geschiedenis. De gestimuleerde spieren zorgen voor een verhoogde bloedcirculatie en voor verbranding van calorieën. Tevens draagt deze stimulatie bij aan een verhoogde spieropbouw terwijl er vet wordt verbrand.

Meest gestelde vragen

Hoe verloopt de behandeling met de Easy Sculpt?

De behandeling met Easy Sculpt begint met een intakegesprek waarin je je wensen bespreekt en de te verwachten resultaten worden toegelicht. Vervolgens worden 4 tot 6 opeenvolgende behandelingen gepland, met een tussenperiode van 2 tot 3 weken. De behandeling zelf is over het algemeen niet pijnlijk, maar kan wel aanvoelen als een intensieve work-out, en lichte spierpijn kan optreden na de behandeling. Elke sessie duurt 30 minuten, en na de behandeling kun je je normale activiteiten direct weer hervatten.

Tijdens de behandeling lig je, afhankelijk van het te behandelen gebied, op je rug of buik. De handstukken worden op het lichaam geplaatst en vastgemaakt met een elastische band. Via deze handstukken wordt elektromagnetische energie gericht op het specifieke behandelgebied.

Hoe lang duurt een Easy sculpt behandeling?

Gemiddeld duurt een behandeling 40 minuten per zone. Je bent aan het toestel verbonden voor 30 minuten.

Hoeveel Easy Sculpt behandelingen heb ik nodig?

Afhankelijk van het aantal zones, de omvang van het vetweefsel en de gewenste resultaten in termen van spiermassa, kan het aantal behandelingen variëren. Over het algemeen kun je rekenen op minimaal 4 sessies. De meeste mensen zijn tevreden na 6 of 8 sessies, terwijl anderen ervoor kiezen om tot 10 sessies te gaan. Uiteindelijk bepaal je zelf of het behaalde resultaat voldoende is. Als je niet zeker weet hoeveel sessies je nodig hebt, kun je altijd een gratis infosessie boeken via onze website op: www.dermasthetics.be/online-boeken.

Is Easy Sculpt pijnlijk?

Easy Sculpt wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Je zult echter wel de samentrekkingen van de spieren voelen, aangezien de spieren in het behandelde gebied intensief worden getraind.

Is een Easy Sculpt behandeling gevaarlijk?

Nee, een Easy Sculpt behandeling is niet gevaarlijk. Het is een niet-invasieve behandeling, wat betekent dat er geen operaties of ingrijpende procedures bij komen kijken.

Voor wie is Easy Sculpt geschikt?

Easy Sculpt is geschikt voor mensen die niet veel overgewicht hebben, maar wel meer spieren willen opbouwen en het laatste beetje vet willen kwijtraken. Het is ideaal voor het vormgeven van een lichaam met betere contouren.

De behandeling is effectief voor verschillende delen van het lichaam, zoals de buik, billen (om rondere billen te krijgen), armen, binnenkant van de benen, en zowel de voor- als achterkant van de benen.

Kan ik meerdere Easysculpt behandelingen op één dag ondergaan?

Ja, dat is geen probleem. Het is mogelijk om meerdere Easy Sculpt behandelingen op één dag te ondergaan. Sommige mensen plannen graag een dubbele afspraak in, waarbij meerdere zones tegelijk worden behandeld.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie van de Easy Sculpt behandeling?

Je kunt meestal al direct na de behandeling een subtiel verschil opmerken, maar het volledige resultaat wordt meestal zichtbaar binnen 4 tot 6 weken na de laatste sessie. Op dat moment kun je beoordelen of je aanvullende behandelingen nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken.

Heeft Easy Sculpt bijwerkingen?

Easy Sculpt heeft over het algemeen geen ernstige bijwerkingen. Sommige mensen ervaren echter lichte spierpijn op de behandelde zones na de sessie, maar dit komt niet altijd voor.

Wanneer kom ik niet in aanmerking voor Easy Sculpt ?

Easy Sculpt wordt niet aanbevolen voor mensen met metalen voorwerpen in hun lichaam of voor personen met pacemakers of een hoog risico op hartfalen.